Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Coaching is de gelegenheid om je gedachten en gevoelens te bespreken over elke kwestie die je tegenkomt in het dagelijks leven en die je misschien beter wilt verkennen en begrijpen, in een professionele en vertrouwelijke omgeving, met een gekwalificeerde en bekwame coach gedurende een periode van een bepaalde tijd. Het is een samenwerkingsproces waarin jij als de expert in je leven een groter bewustzijn krijgt en je eigen antwoorden vindt.
Coaching is voor iedereen. Ieder mens heeft een basisrecht op toegang tot een getrainde professional die ons kan helpen bij onze algehele groei en welzijn. Daarom kan iedereen die bereid is elk deel van het leven te verkennen, baat hebben bij een coach.
Coaching is een continu proces waarbij een coach een psychologisch kader gebruikt om inzicht en bewustzijn te vergemakkelijken om u te helpen uw eigen antwoorden te ontdekken. 

  Alle informatie die je deelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Dit is een uiterst belangrijke ethische richtlijn voor een coach waarbij geen informatie aan een andere persoon kan worden bekendgemaakt zonder jouw toestemming. Daarom kan je erop vertrouwen dat wat je deelt altijd geheim wordt gehouden. Elke coach bij We Care is ethisch verplicht om de vertrouwelijkheid te behouden, behalve in situaties waarin er kans is op zelfbeschadiging, schade aan anderen of kindermishandeling.

In onze ervaring bij We Care hebben mensen, na coaching, gedeeld dat ze "zich lichter voelen", "duidelijkheid krijgen", "meer over zichzelf en anderen te weten komen", "minder vast of overweldigd voelen", "energiek voelen", "goed voelen , positief en hoopvol "," beslissingen nemen en acties ondernemen "," positieve veranderingen zien "," relaties verbeteren ", "Succesvoller", "sprongen in hun bedrijf maken", "meer geld verdienen","dromen die uit komen",  enzovoort.
Werken aan jezelf, is hard werken. Maar bovenstaande resultaten kan ook jij behalen, onder de begeleiding van je eigen we Care Coach.
 

Share our website